Om mig
Hem | Om mig

Med en passion för att utforska olika områden i livet.

Ett av mina största intressen är att lära mig mer om ADHD och hur det påverkar människor i deras vardag. För mig är ADHD inte bara en diagnos; det är en del av mitt liv som jag har lärt mig att omfamna och förstå på djupet. Jag är övertygad om att kunskap och medvetenhet om ADHD är viktigt för att skapa ett mer inkluderande och förstående samhälle.

 

Utöver mitt intresse för ADHD är jag även en hängiven makeup-entusiast.

Makeup är för mig ett uttryckssätt och en konstform. Jag älskar att utforska olika färger, tekniker och stilar för att skapa olika utseenden. Det är ett kreativt utlopp som låter mig uttrycka min personlighet och känsla för skönhet. Makeup är så mycket mera än bara smink. Små medel kan göra så mycket!

Dessutom brinner jag för kostrådgivning och hälsosam livsstil. Att äta rätt och ta hand om vår kropp är avgörande för vår fysiska och mentala hälsa. Jag har spenderat mycket tid på att forska om olika kostvanor och hur de kan påverka vår hälsa på olika sätt. Att kunna dela med mig av mina kunskaper och hjälpa andra att göra hälsosamma val är något jag verkligen brinner för.

Sammanfattningsvis är jag en person som älskar att lära mig mer om människors unika erfarenheter med ADHD, uttrycka min kreativitet genom makeup och främja hälsosamma livsstilar genom kostrådgivning. Dessa intressen definierar mig och motiverar mig att sträva efter personlig tillväxt och hjälpa andra att göra detsamma. Jag tror på vikten av att dela kunskap och passion med andra, och jag ser fram emot att fortsätta utforska dessa intressanta områden i mitt liv.